Μα γιατί ξύνεται ο σκύλος μου?

Οι λόγοι πάρα πολλοί άλλοτε ξύνεται απλώς για να απαλλαχθεί από έντομα ή κάποιους ερεθιστικούς παράγοντες και άλλοτε οι αιτίες είναι βαθύτερες, όπως μια αλλεργία που μπορεί να οφείλεται σε κάποια γενετική προδιάθεση ή σε κάποιο διατροφικό στοιχείο που του την προκαλεί.

Οι σκύλοι μας μπορούν να είναι αλλεργικοί σε ένα σωρό πράγματα όπως ακριβώς και εμείς στη σκόνη ,στα  ακάρεα, τη μούχλα, το γρασίδι μερικοί δε είναι και εποχιακοί δηλαδή στη γύρη.   Σε αυτό το σημείο δεν ξεχνάμε τις αλλεργίες που προέρχονται από τη διατροφή με υψηλό κίνδυνο στο βόειο κρέας, τα αυγά , το κρέας κοτόπουλου ,τη σόγια, και  τα δημητριακά.  Νεότερες μελέτες στη διατροφολογία περί κατοικίδιων ζώων με αλλεργίες και γενικά ευαισθησίες συστήνουν διατροφή με μόνο ένα είδος πρωτεΐνης για καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό.   Η Granatapet  με δυο διαφορετικές ποικιλίες ξηράς τροφής Sensitive  Fish (ποικιλία ψαριών) Και  Sensitive Duck (Πάπια) όπως επίσης και δυο διαφορετικά μεγέθη κροκέτας για μικρόσωμες και μεγαλόσωμες φυλές φροντίζει με το καλύτερο τρόπο το κατοικίδιο σας.

 Σε συνδυασμό με το κτηνίατρο σας και πάντοτε υπό την καθοδήγηση  του μπορείτε να βοηθήσετε το κατοικίδιο σας να ανακουφιστεί από τη πάθηση που θεωρείται δια βίου.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

connect

Θα απαντήσουμε εντός 48 ωρών στο αίτημα σας.

Το Corsiexdeo σέβεται τα προσωπικά σας Δεδομένα

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης στην ιστοσελίδα μας, για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας.